Arnhemstraat 129 | 6874 AH Leuvenheim, Gemeente Brummen | 0575 56 17 32 | info@cc-leuvenheim.nl

Werkplaats & Schade herstel

Werkplaats en Schade herstel

Werkplaats

Caravan Centrale Leuvenheim beschikt over een uiterst modern ingerichte werkplaats met alle technische faciliteiten die nodig zijn om schade en reparaties goed uit te voeren. Zo is er een remmentestbank, speciaal voor caravans. In de winterperiode hanteert de werkplaats lagere tarieven voor onderhoudsbeurten dan in het hoogseizoen. Ook voor schade herstel en onderhoud aan de camper kunt u bij ons terecht. Ook voor montage van Accessoires zoals , movers, Airco, Level systemen, Kachel, Schotel op bouw, Fietsenrekken , enz

U kunt bij ons terecht met alle merken caravan voor onderhoud en schade herstel.

Ook kunnen wij voor u onderhoud en reparaties aan de boven bouw van de camper voor u herstellen .

Schade herstel

Schades kunnen zeer uiteenlopen zijn. Hagelschade, parkeerdeuken, dakluik schades, raamschades, plaatschades door ergens langs te rijden of omgevallen stoelen tegen de caravan wand omgewaaide luifels met tentstokken die zich in de caravan wand geboord hebben ,ook laag hangende takken op camping die krassen veroorzaken in wand caravan.

Ook kunnen wij in onze werkplaats voor u werkzaam heden uitvoeren die u graag wil, het aan passen van de caravan, brede buiten deur, groter dakluik, monteren van bagageluiken, en het verzorgen dat de caravan aan de buiten zijde een andere kleur krijgt en monteren ,aanpassing aan meubels en interieur.

Heeft u hier vragen over bel dan met onze werkplaats .

Caravan geschikt voor rolstoel

Deze caravan is door ons aangepast op wensen van de klant , brede buitendeur met originele kip beplating,

Compleet interieur aangepast wc verplaatst, hangkast kleiner gemaakt, raam verplaatst, plaats wasbak veranderd, bed en aanrecht op wens klant gemaakt.

Schade herstel voorzijde

Montage mover

Chat openen
Neem contact op
Scan de code
Hallo, open de chat om verder te chatten