Uw Caravan Dealer!
  • Kip, Procamp, Sterckeman & Avento specialist

  • Verkoop occasion en nieuwe caravans

Wij zijn Officieel Kip Service Punt!

Accessoires

U kunt bij ons terecht voor aanpassingen en montage van accessoires, zoals montage mover, aanpassingen/ vergroten van dakluiken,  fietsenrekken, bagageluiken, airco’s, montage van luifels op dak of tegen zijwand enz. Wilt u aanpassingen/veranderingen  aan de caravan?  informeer of dit mogelijk is.

 

De easydriver pro en basic zijn goed te monteren onder de kip Kompakt en de kip Shelter .

 

LEVELSYTEEM CARAVAN – SNEL WATERPAS!
Het E&P automatisch levelingsysteem elimineert rugbrekende taferelen tijdens het handmatig waterpas en stabiel zetten van uw caravan en zorg er voor dat u na aankomst op een camping binnen een mum van tijd uw caravan waterpas en stabiel doormiddel van een druk op de knop.

SNEL HORIZONTAAL
Horizontaal door op de knop te drukken: het E&P Levelsysteem stelt uw caravan in slechts twee minuten volautomatisch vlak. Uniek bij het E&P Levelsysteem: de zes hydraulische steunen zijn via een montageplaat verbonden met het chassis van het voertuig. Dit zorgt voor een ongeevenaarde stabiliteit.

  • Moeiteloos vlak door op de knop te drukken
  • Volautomatische niveaucompensatie
  • Stabiele en vibratievrije stand
  • Goede prijs-kwaliteit-verhouding

EENVOUDIG
De bediening gebeurt via een bedieningspaneel binnen in de caravan. Het systeem heeft 2 bedieningsmogelijkheden: De hydraulische steunen kunnen volledig automatisch aangestuurd worden oftewel u stuurt de steunen semi-automatisch aan via handbedieningsmodus, dan gebeurt dit paarsgewijs aan elke zijde vd caravan. Daardoor wordt er torsievan het chassis vermeden.